Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nordic Aviation Professionals Pro ry (Napro)

 

Nordic Aviation Professionals Pro ry (Napro) on matkustamohenkilökunnan yhdistys.

Yhdistys toimii  jäsentensä työolojen, palkkojen ja muiden työsuhteen ehtojen parantamiseksi, tasa-arvon edistämiseksi sekä heidän työmarkkina-asemansa vahvistamiseksi. Yhdistys edistää korkeaa järjestäytymisastetta työpaikoilla ja työskentelee jäsentensä keskinäisen yhteenkuuluvuuden kasvattamiseksi ja lujittamiseksi liitossa sekä yhdistyksessä. Meidät tunnetaan aktiivisista ja moderneista toimintatavoista, joilla turvataan kaikille parempi tulevaisuus sekä työpaikkojen säilyminen Suomessa.

Meille on ensisijaisen tärkeää että tasa-arvoinen ja yhdenvertainen kohtelu eri yhtiöissä ammattiryhmien sisällä toteutuu.

Yhdistyksenä järjestämme jäsenillemme erilaisia jäsentapahtumia ja toimintamme on avointa ja aktiivista. Yhdistyksen jäsentulot suunnataankin pääsääntöisesti jäsentoimintaan ja tällä haluamme kasvattaa ja lujittaa yhteenkuuluvuutta.

Olemmekin lyhyessä ajassa vakiinnuttaneet asemamme Suomessa matkustamohenkilökunnan keskuudessa. Teemme yhteistyötä myös rajojen ulkopuolelle ja pidämme säännöllisesti yhteyttä myös Euroopassa toimivien matkustamohenkilökunnan ammattiyhdistysten kanssa.

Jäsenemme työskentelevät mm. Norwegianilla, Jet Timella, Thomas Cookilla, TuiFlylla, Nordic Regional Airlinesilla (Norra) sekä Finnairilla. Matkustamohenkilökunnan jäsenmäärämme kasvaa koko ajan. Meitä on jo melkein 400 Naprolaista. Ammattiliitto Pro:ssa lentoemäntiä- ja stuertteja on jäsenenä yhteensä noin 500 henkilöä (Elokuu 2017)

 

Tervetuloa mukaan ilmailualan ammattiyhdistykseemme!