Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KAVERI KANS! KAMPANJA

Tuo kaverisikin Pron jäseneksi. Saat palkintona jokaisesta 1.9.2016 alkaen hankkimastasi jäsenestä 40 euron arvoisen lahjakortin.

Jokainen uuden jäsenen hankkinut prolainen saa 40 euron lahjakortin S-ryhmän tai K-ryhmän kauppaan, kunhan oma ja uuden jäsenen jäsenmaksu on asianmukaisesti maksettu. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy. Helppoa vai mitä!

Erittäin suosittu Kaveri kans! - kampanja on voimassa toistaiseksi.

Helpotimme samalla hankkimistasi jäsenistä ilmoittamista: täytät kätevästi vain nettilomakkeen http://liitypro.fi/jasenhankkija

Kuinka toimin?

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Näin yksinkertaista ja helppoa se on!

  • Suosittele Pron jäsenyyttä kaverillesi.
  • Kun kaveri on liittynyt täytä ilmoituslomake osoitteessa http://liitypro.fi/jasenhankkija ja jää odottamaan palkintoasi. 

40 euron lahjakortti odottaa jäsenhankkijaa

Jokaisesta hankkimastasi jäsenestä saat toiveesi mukaan 40 euron S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortin. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy. Palkinnon saamisen edellytyksenä on, että hankittu jäsen:

  • ei ole eronnut Prosta ja liittynyt uudelleen 1.9.2016 alkaen
  • on ollut jäsenenä kolme peräkkäistä kalenterikuukautta ja maksanut jäsenmaksut sääntöjen mukaisesti
  • on Pron jäsen palkinnon luovutushetkellä

Maksamme jäsenhankkijalle palkinnon heti, kun pystymme varmistamaan, että liittyjä on maksanut kolmen kuukauden jäsenmaksut. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy.

Sääntöjen hyväksyminen

Ilmoittamalla hankkimasta jäsenestä edellä ohjeistetulla tavalla, sitoudut noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Pro pidättää oikeuden kampanjan ehtojen ja palkintojen muutoksiin.

Pro hoitaa palkintotiedot verottajalle

Jäsenhankinnassa saadut materiaaliset palkinnot ovat veronalaista ansiotuloa, kun niiden arvo on yhteensä vähintään 100 euroa vuodessa. Verotusvuosi on se, jolloin palkinnon saa. Hoidamme palkintotiedot verottajalle ja ne näkyvät esitäytetyssä veroilmoituksessasi.